Ingen fjäril, precis – Sommaren 2023

Den finska klassikern Liian paksu perhoseksi av Sisko Istanmäki i svensk översättning av Eivor ”Skini” Lindgård.

Dags att anmäla sig till sommarteater i Pargas!
Teaterboulage uppför i år den finska klassikern Ingen fjäril, precis (Liian paksu perhoseksi) av Sisko Istanmäki i svensk översättning av Skini Lindgård. Det blir en melodisk dramakomedi om medmänsklighet, styrka och också lite om kärlek.
Infotillfälle om den kommande pjäsen hålls söndag 19.2. kl. 14 i Piugs aula på andra våningen. Då berättar regissören Daniela Franzell mer om pjäsen och då kan du också anmäla ditt intresse till att medverka på eller bakom scenen. Du kan också anmäla ditt intresse via mail om du inte kan delta: lisa@teaterboulage.
Det behövs skådespelare i alla åldrar och kön. Minimiålder för medverkan är att man har gått ut högstadiet innan sommaren och ungdomar bör ha tidigare teatererfarenhet (ÅTS, ungdomsshow el. dyl.).

Urpremiär på svenska veckan efter midsommaren på Lillholmen i Pargas.

Pjäsen är en översättning till svenska av den mycket uppskattade finska boken Liian paksu perhoseksi av Sisko Istanmäki. Boken har blivit dramatiserad till ett antal finska uppsättningar och även gjorts som film. Eivor ”Skini” Lindgårds översättning är den första på svenska.

Kontakt: Producent Lisa Taulio, lisa@teaterboulage.fi