Suomeksi

Tässä saat katsahduksen Paraisten aktiivisten teatteriharrastajien toimintaan. Voit nähdä mitä olemme aikaisemmin tehneet (katso PJÄSER), mitä on meneillään juuri nyt (katso PÅ GÅNG), sekä tulevaisuuden suunnitelmia. Teaterboulage harjoittaa jatkuvaa ja määrätietoista, omaa harrastajateatteritoimintaa, jossa on useita tuotantoja vuosittain. Toistaiseksi tuotannot ovat olleet ruotsin- tai kaksikielisiä.

TAVOITTEET JA TOIMINTA
Föreningen Teaterboulage yhdistys rf on perustettu maaliskuussa 1997 Paraisilla. Tavoitteenamme on saada laaja ja monipuolinen ohjelmisto ja tuoda joka vuosi yksi tai useampi uusi teatteriproduktio. Perustamisestaan lähtien yhdistys on tehnyt vähintään kaksi tuotantoa vuodessa. Olemme usein myös mukana yhteistyökumppanina muiden järjestäjien tuotannoissa, esim. Paraisten kaupungin nuoriso-show:ssa.

Teaterboulage on ainoa harrastajateatteri Turunmaan alueella, joka tekee jatkuvasti kesäteatteria ruotsiksi. Olemme järjestäneet retkiä ja/tai kursseja, joihin yhdistyksen jäsenet ja aktiivit ovat voineet osallistua. Yhdistys on myös pitänyt draama- ja teatterikerhoja lapsille sekä nuorille. Tammikuussa on järjestetty (melkein) jokavuotinen, Perinteinen Vuosijuhla.

Hallitus 2023

John Lassus, puh.joht.
Mathias Bergman
Stefan Drugg
Nina Bäckström
Anna Lindström
Axel Mattsson
Yngve Sjöblom
Ingeborg Spiik

Victor Korpela varajäsen
Lisa Taulio, 
varajäsen

Taiteellinen neuvosto 2023-24

Riddo Ridberg, tait. johtaja
Mecki Ruokolahti
Ingeborg Spiik
Samuel Karlsson
Eija-Irmeli Lahti
Lena Långbacka/Paul Reuter
+
Bobo Lundén, 
neuvonantaja

PUNT:in Kulttuurisali
Hotel Kalkstrand
Malmin koulu
Seurojentalo
”Luola” (= Väestönsuoja)
Palokunnantalo
Vanha kunnantupa
Råttis
Teollisuusmuseo
Maneesi
Vanha Malmi 
(ulkona)
Keskuspuisto 
(ulkona)

Kesänäytelmiä on esitetty

Kotiseutumuseon mäellä
Norrgårdin taideklinikalla
Lillholmenissa

Jäsenmaksu on aikuisille 15€ ja alle 13-vuotiaille lapsille 10€, se maksetaan tilillemme FI56 6601 0010 8386 05 (Ålandsbanken). Muistathan myös mainita osoitteen ja syntymävuoden. Useampi ihminen voi liittyä jäseneksi samalla maksulomakkeella, mainitse siinä tapauksessa kaikki nimet viestikentässä. Jäsenenä saat etuja Vuosijuhlaan ja tiettyihin produktioihin ja teatterimatkoihin. Liity jäseneksi tästä.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!